ENDIS netwerk

Het ENDIS-kernteam bestaat uit drie kernpartijen. PAN+ architectuur, Evert Vrins energieadvies en CAE Nederland bv. Deze partijen zijn de hoofdtrekkers van ieder concept.

Daarnaast bestaat ENDIS uit een uitgebreid netwerk aan experts. Dit zijn de mensen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept, de doorontwikkeling of betrokken zijn bij uitgevoerde projecten. Kijkt u op de persoonlijke pagina’s rustig wie waar een steentje heeft bijgedragen!

ENDIS Kernteam

PAN+ architectuur neemt de rol in van de architect als totaalverbinder en gebruikt daarbij passende, aansprekende architectuur om het slimme ontwerp te tonen in al haar facetten.

Evert Vrins Energieadvies richt zicht volledig op projecten op het gebied van energie- en klimaatbeleid. Evert Vrins Energieadvies werkt aan advies en onderzoek op het gebied van energie- (energiestudies, energietransitie, innovaties) en klimaatbeleid (mitigatie en adaptatie).

CAE is een flexibel, modern en energiek ingenieursbureau dat adviseert op het hele brede gebied van de bouw. Zij ontwerpen, adviseren en begeleiden bouwconstructies.

Participanten Rooftop Retrofitting

Participanten Take care

Participanten Reno