Bert Lieverse

Door desintegratie in het productie- en uitvoeringsproces, en juist integratie van kennis in de voorbereiding, wordt het bouwproces geoptimaliseerd en het nieuwe bouwen gerealiseerd. Samen met de aangesloten bedrijven, brancheorganisaties en instanties brengt Slimbouwen dit nieuwe bouwen in de praktijk.

Bert Lieverse is secretaris van de verenigde Europese gevelindustrie (FAECF) en directeur van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Daarnaast is hij sinds 2010 directeur van het projectbureau Slimbouwen. Hij maakt zich hard voor de ontwikkeling van intelligente, duurzame en liefst holistisch ontwikkelde en werkende gevels. Zijn hobby’s: toekomsten creëren, motiveren en inspireren, technieken en disciplines bij elkaar brengen; en een actieve rol spelen in gevelgerelateerde bijeenkomsten en evenementen.

Slimbouwen® is een methode om modern en succesvol samen te werken aan het realiseren van de bouwopgaaf voor de 21e eeuw. De methode is gebaseerd op een filosofie ontwikkeld door professor dr. Ir. Jos  Lichtenberg (TU/e).

Concept deelname
Project deelname