Harrie Remmers

Meer dan 30 jaar ben ik werkzaam bij de grootste technisch dienstverlener in de Benelux, Cofely-GDFSuez, voorheen GTI. Mijn betrokkenheid strekt zich uit tot vele projecten in utiliteit en industrie. Doorgaans in de rol van senior engineer, hoofd engineering en de laatste tijd als consultant energy services. Projecten heb ik helpen realiseren in alle vormen en fasen. Betrokken als leidend engineer in alle facetten van uiteenlopende projecten met planvorming, basisontwerp, budgettering, nazorg en exploitatie.

Met de beschikbare kennis binnen onze organisatie zijn wij in staat elk project met alle daarin voorkomende technieken optimaal vorm te geven in de zin van zowel duurzaamheid, technische toepassingen en vooral ook onderhoudbaarheid. Life Cycle Cost staat daarbij hoog in het vaandel.

Om altijd de meest optimale oplossing te kunnen bieden, werken wij binnen Cofely samen in een netwerk van regiobedrijven, (inter)nationaal opererende marktspecialisten, experts in specifieke technieken en innovatieve kenniscentra.

Concept deelname