Lindenhove, Apeldoorn

Projectgegevens

Trefwoorden:

,

Projectomschrijving

Bijzonder in de oplossing is het intensief betrekken van de bewoners bij het besluitvormingstraject en de individuele keuzes die iedere bewoner heeft binnen de uitwerking van het plan. Mogelijke balkonuitbreidingen, een wintertuin-optie en dat met minimale overlast voor de bewoners

Een relatief klein oppervlak aan dakvlak biedt te weinig capaciteit voor de opwekking van voldoende stroom om het gebouw all-electric te krijgen.
Daarom werd een locatieoverstijgende oplossing aangedragen middels een samenwerking met lokale energiecoorperatie.

De gevelschacht oplossing werd hier als het ware intern toegepast. Waarbij toegankelijkheid vanaf de gang werd toegevoegd en een slimme aansluiting met de nieuwe ventilatieoplossing werd bewerkstelligt.

Betrokken partners