• Woonhuis Huybregts

  In Moergestel realiseert ENDIS een energieneutrale woning gebouwd in staalframe.
  De bijzondere woning is opgebouwd uit twee hoofdvolumes die verbonden zijn door middel van een glazen gang. 

  Lees verder
 • Lindenhove, Apeldoorn

  De VvE Lindenhove deed in 2015 een initiële uitvraag voor het duurzaam renoveren van hun flat naar Nul-op-de-meter. Ism Giesbers Rotterdam en Urbannerdam ontwikkelde ENDIS een maatwerkaanpak waarbij gefaseerd de flat naar energieneutraal gebracht kon worden.


  Lees verder
 • Hoog-niveau renovatie portiekflat Geerlaan

  In het kader van een aanbestedingsprocedure ontwikkelde ENDIS ism Giesbers Rotterdam en haar partners een volledig uitgewerkt planaanpak voor de renovatie van de Geerlaanflat.

  Lees verder
 • Portiekflat klaverweide

  Een relatief kleine portiekflat in Breda wordt interessant bevonden om te transformeren in een seniorenflat. Door het toevoegen van de liften tbv. vergroten toegankelijkheid wordt een eventuele uit geprefabriceerde onderdelen opgebouwde optopverdieping tot de mogelijkheden.
  Het project is de basis geweest voor de ontwikkeling van het ENDIS portiekflat renovatie concept.

  Lees verder
 • Abdij van Bernestraat

  Een leegstaande kleuterschool biedt kansen voor de Particuliere ontwikkelaar, op een centrale locatie gelegen aan het treinstation Tilburg universiteit. Door gebruik te maken van het bestaande gebouw en middels optoppen van het bestaande is een mogelijkheid gecreëerd voor de realisatie van 4 speciale grondgebonden woningen.
  Status: Schetsplan 


  Lees verder